Tóth Ádám független jelöltet támogatjuk

A Normális Magyarországért Mozgalom jó ideje mondja, hogy változtassunk végre valamin.

Mi nem futurisztikus álmokat kergetünk, csupán arra hívtuk fel az ország minden településén elő polgár figyelmét, hogy csatlakozzanak a mozgalmunkhoz, hozzák létre mindenhol a saját civil társaságaikat és vegyék kézbe a közélet formálását helyben, de országosan is.

A változás reményének megtartása érdekében előválasztást szorgalmazunk minden választókerületben, elsősorban a 106 bennünket képviselni akaró és általunk hitelesnek tartott közös jelölt kiválasztása miatt. A lista és miniszterelnök jelölt fontos, de szerintünk másodlagos.

Adott, hogy Koncz Ferenc képviselő tragikus halála következtében a Borsod Abaúj Zemplén megye 6.  számú választókerületében időközi választást kell tartani.

A képviselő családjának ezúton is részvétünket fejezzük ki, és kívánjuk, hogy nyugodjék békében, legyen számára könnyű a föld.

Azonban az élet nem áll meg. Mi itt is, az utolsó lehetséges pillanatig az előválasztást szorgalmazzuk, hogy a borsodi körzetben valóban a választók, az ellenzéki érzelmű választók döntsenek arról, ki legyen a közös jelölt. A nagyobb ellenzéki pártok nem igazán kezdeményezték az össznépi megoldás keresését, ezért mi az előválasztásra általunk ajánlott, Tóth Ádám független jelöltet támogatjuk.

Szolidaritás Mozgalom és az ISZOMM párt felismerte, hogy mindenkinek érdeke egy új, fiatal, független jelöltet támogatni a fideszes jelölt ellenében. Bár nem gyakran említik a Normális Magyarországért Mozgalmat, mint a jelölt legelső támogatóját, ezen még javíthatunk közösen.

Mi most is jelezzük, Tóth Ádám független jelöltet ajánljuk minden ellenzéki párt és társadalmi szervezet számára közös jelöltként támogatandónak!

Kérjük Herczeg Zoltán és Márki Zay Péter urakat is, hogy ők, és a nevükkel fémjelzett szervezetek is álljanak Tóth Ádám független jelölt mellé!

A Normális Magyarországért Mozgalom szerint társadalmi méretű rendszerváltásra, meg a sokak által lelkesen hangoztatott 4. Köztársaságra nincs szükség, értelme sincs. A polgári demokrácia (kapitalizmus) egy szolidáris demokrácia keretében működve kezelni tudja a magyar társadalom problémáit, és Magyarország államformája köztársaság. Mi azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy a pártok nyilvánvalóan arra az állami támogatásra vágynak, amit a hatalom bármikor elvesz tőlük, ahogy példák sora mutatta, ráadásul közös összefogás esetén a jelölő szervezetek pénzügyi támogatása is csupán egyezség kérdése.

Nekünk a célunk a NER lebontása és egy európai, szolidáris Magyarország felépítése. Ha erre a “rendszerváltásra” gondolt Herczeg Zoltán, akkor hajrá, csináljuk közösen!

A mi jelöltünk az előválasztásra adott. Amennyiben rajtunk kívül álló okok miatt nem lesz előválasztás, akkor lelkiismeret furdalás nélkül támogatjuk a választáson, mint közös jelöltet.

Mindenkinek a segítségét várjuk, mert csak az érintettek közös munkájával építhetünk fel egy szolidáris, európai Magyarországot.

“Azokkal értek egyet, akik szerint a politikának csak két fajtája van. Az egyik – amit a jelenleg regnáló kormány is művel-, a félelemre alapoz… A másik pedig- amivel magam is közösséget vállalok-, a bizalomra épít… Míg a félelemre alapozó politika intézményessé teszi a közpénz-milliárdokkal megszponzorált rettegést, és a félelmükben vacogó tömegeknek kizárólagos hősi megmentőként méregdrágán adja el saját magát… S miközben az állampolgár kitölti a hatalom ezen „varázsmutatványa” addig a nép képtelen lesz akárcsak észlelni is, hogy maga fölé emelt „hősei” hogyan lopják ki a zsebükből a pénzüket..,az iskolákból a tudást, a kórházakból az egészséget, az országból a legéletrevalóbb fiatalokat… A bizalom-alapú politikában – ezzel szemben – azokkal tartok, akik ugyan nem hazudják el a tömegek előtt, hogy a világuk rejtélyes, gyorsan változó, sőt gyakran igen kockázatos hely.., de akik képesek rendre felmutatni a bajok megoldásának módjait, és visszaadni a tömegeknek azt a hitét, hogy nem alábbvalóak más népeknél, mert képesek ők is megvalósítani a demokrácia kereteit, s lehetőségük van a világuk saját szándékaik szerinti alakítására!!!!

Remélem, e fenti alternatívában, jövendő választóimnak nem lesz nehéz dönteniük!!!!”

/Tóth Ádám/

Hajrá Ádám!

Sok sikert Borsod Abaúj Zemplén megye minden településének!

 

Kategória: Egyéb kategória | A közvetlen link.

2 Responses to Tóth Ádám független jelöltet támogatjuk

 1. Tibapó szerint:

  Előválasztás nélkül Tóthot támogatni az olyan, mint egy amerikai autós párbaj, mintha Tóth és Bíró egymással szemben 100-zal hajtana, és arra megy ki a játék, melyikük rántja el előbb a kormányt. Vagy se.

  • Tibapó szerint:

   Közben változott a véleményem. Mondhatni, bölcsebb lettem, no meg több infót gyűjtöttem össze.
   Ma már azt hirdetem, hogy előválasztás nélkül Tóth Ádámot támogatni, az egyik leghatékonyabb formája az empátiahiányos pökhendi 6párt megleckéztetésére, végső soron a majdani 2022-es előválasztásokra való együttműködésük kikényszerítésére.
   No pasaran!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük