Mozgalom

Elindult a Normális Magyarországért Mozgalom!
Alakítsuk meg minden településen a NORMA közéleti klubokat!
A Normális Magyarországért Egyesület kezdeményezésére, néhány aktív természetes személy csatlakozásával 2019. októberében elindult a Normális Magyarországért Mozgalom egy normális Magyarország megteremtéséért. A továbbiakban várjuk mindazon polgárok, és természetesen mindazon szervezetek – pártok, és társadalmi szervezetek – csatlakozását, akik és amelyek szintén egy normális országot szeretnének maguknak és a jövő generációjának!
Mi nem valakik ellen képzeljük el ezt a mozgalmat, hanem valamiért!

Miért NORMA?

Mert társadalmi normák nélkül nincs emberi társadalom, azok egyidősek az emberi társadalommal. A norma általános előírásokat tartalmaz egy közösség számára. Mind a követendő magatartás, mind a magatartásra kötelezett általánosan van megfogalmazva. Nem norma az olyan magatartás-befolyásolás, amely egy személyhez szól. Az adott közösségen belül mindenkihez kell szólnia, akitől elvárják, hogy adott szituációban meghatározott magatartást tanúsítson.

A Fehérvári Nyilatkozat!

Arra kérünk mindenkit, aki egyetért azzal, hogy végre közösen egy normális Magyarországot kell építenünk, írja alá a petíciót, és csatlakozzon hozzánk magánszemélyként, vagy szervezete nevében!

Csatlakozás a Mozgalomhoz!

A Mozgalom a Normális Magyarországért elkötelezett híve annak, hogy közösen, előválasztással válasszuk ki a bennünket hitelesen képviselni tudó jelölteket mind a 106 választókerületben, hogy a NER lebontását követően végre egy élhető, normális országot építsünk közösen.

A Mozgalomhoz csatlakozó civil- és pártszervezetek képviselői fórum jelleggel működő együttműködés keretében maguk közül választják meg azokat a személyeket, akik a Mozgalmat, és benne saját szervezetüket is  képviselik egy várhatóan létrejövő “Társadalmi Kerekasztal” megbeszélésen, illetve a választással, és egy normális Magyarország felépítésével kapcsolatos mindennemű egyeztetésen!

Az együttműködésben és a mozgalomban résztvevő szervezetek helyben közösen működtetett NORMA Klubokat hozhatnak létre a helyi és országos közéleti események megbeszélésére, a helyi közélet alakítására. A NORMA klubok tagjai lehetnek a reményeink szerint létrejövő előválasztás legfőbb segítői is helyben, minden választókerületben.

Csatlakozz a mozgalomhoz:

A megfelelőt kell jelölni!
Csak szervezet esetén kell kitölteni!
Lakcím, vagy székhely!
Kérdés, vagy javaslat beküldése.


Megnyitotta: 475

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük