Jelentkezés az egyesületbe

Csatlakozz hozzánk!

Legyél tagja az egyesületnek!

A Normális Magyarországért Egyesület célja, hogy Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődésének elősegítése érdekében  az aktív választópolgárok együttműködjenek az állami, gazdasági, civil és pártpolitikai szervezetekkel. Támogassák a civilek részvételét és érdekérvényesítő tevékenységét az állami és önkormányzati döntéshozatali munkájában. Legyenek készek szervező, felvilágosító, oktató munkát végezni ennek érdekében. Önkéntes alapon járuljanak hozzá a helyi- és országos politikai döntéshozatal munkájához, elősegítve a versenyképes, demokratikus, korrupció mentes működést helyben és országosan egyaránt.

Találjuk ki együtt a normális Magyarországot!

Amennyiben a céljainkkal egyetértesz, és azokat támogatni szeretnéd, az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezz hozzánk! Örömmel várunk az egyesületben, vagy valamelyik helyi civil társaságunkban!

Online jelentkezés az egyesületbe:

Add meg a települést, és rövid üzenetet is küldhetsz!
Adatainak megadása online jelentkezés a Normális Magyarországért Egyesület, illetve helyi civil társasága tagjának. A megfelelő kiválasztása után az egyesület elnökségének továbbításra kerül, és adatait a tagság nyilvántartására használja fel az egyesület!


Mozgalmat indítottunk.

Mindezen feladatok mielőbbi, sikeres végrehajtásához az egyesület tagjai más természetes személyekkel együtt kezdeményezték, hogy a céljaikkal egyetértő polgárok csatlakozzanak a “Fehérvári Nyilatkozat” címmel indított felhívásukhoz.

Közösen, a lehető legtöbb településen hozzunk létre saját civil klubot, csoportot, társaságot, egyesületet, melyek a helyi ügyek alakításának fontos közösségei lehetnek!

Legyél te is tagja a mozgalomnak!

A megfelelőt kell jelölni!
Csak szervezet esetén kell kitölteni!
Lakcím, vagy székhely!
Kérdés, vagy javaslat beküldése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük