Kik vagyunk?

Akik felül tudják írni a mostani ellenzék tehetetlenségét! Egy erős közösség!

Mi hiányzik?

Ha egyszer a gondolat, szándék, akarat eszköz, tehetség együtt van.

Nem egységes ellenzéki párt összefogás kell, hanem egységes jövőkép. Az igazi váltást akaró emberek – és ők vannak többségben – azokat támogatják, akik képesek jövőképet adni. Ott fogják hagyni ezeket a pártokat, ha látnak valódi alternatívát, akik valós problémákat vetnek fel, és valós megoldásokat javasolnak, jövőképpel kampányolnak.

Kik vagyunk?

Akik úgy gondolják, hogy csak ezekkel az ellenzéki pártokkal nem lehet leváltani a NER-t, ahogy ez már jó párszor bebizonyosodott.

Az önkormányzati választások is bebizonyítják, hogy az EP választás, és a korábbi választások számadatait össze lehet adogatni, de ezekből becsléseket, és prognózisokat alkotni, és reménykedni kár, mert az a bizonyos siker sajnos, elég gyér lesz.

Kik vagyunk?

Azok vagyunk, akik hátra kívánják, hagyni az elmúlt harminc évet, annak minden hibájával, fogyatékosságával.

Megtanultuk a saját bőrünkön, hogy a korábbi ellenzéki múlt nem vezet sehova! Az elmúlt tíz év választásai során a széthúzás, az árulás és hátba szúrás volt a lételemük a pártoknak. és marad minden a régiben!

Egy közösséget építünk!

Az emberek olyan közösségét, amelyben a közéletben tevékenyen részt vevő, elkötelezett, tehetséges, integráló emberek dolgoznak együtt, akik rendelkeznek, CÉLOKKAL, GONDOLATOKKAL, TERVEKKEL, JÖVŐKÉPPEL, ORSZÁGKÉPPEL.

Mert mi magunk vagyunk a NER ellenzéke.

Mi, mindannyian, pártszimpátiára tekintet nélkül. Mi, akik normálisabb világot szeretnénk!

Mi nem akarunk addig várni, míg egy felnővő választói többség úgy dönt, hogy egyszerűen megunja ezt a rendszert. Mi már most unjuk a NER-t!

Légy részese ennek a közösségnek! Gondolattal, szándékkal, akarattal, eszközzel és a tehetségeddel!

Ebben a csoportban megtalálsz bennünket!

 Ha már most csatlakoznál, akkor ne habozz, jelentkezz!

Hozzászólás