Valódi konzultációt!

Mi egy normális Magyarországot szeretnénk! Ezért sokan összefogtunk, pártszimpátiára tekintet nélkül! A mozgalmunk mindenkit vár szeretettel!

A Normális Magyarországért Egyesület is csatlakozott Hadházy Ákos és Szél Bernadett kezdeményezéséhez, ami szerint a kormány propaganda célú, hamis kérdései elleni tiltakozásként saját konzultációt tartunk!

A valódi konzultációt a demokrácia fontos kellékének tartjuk. Ezért nem a velünk való konzultáció ellen tiltakozunk, hanem az átverés ellen!

A hamis propaganda drága pénzen terjesztése ellen a két független képviselő elsőnek lépett! Márki-Zay Péter és mások is szintén csatlakoztak!

Hadházy Ákos és Szél Bernadett a 444-nek elmondták, miért kérik, hogy nekik küldjék el a Nemzeti “Konzultáció” (Manipuláció) íveit.

A mocskos kormánypropaganda elleni első lépések egyikének gondoljuk.

A cikk itt olvasható:

Az íveket ide küldhetik:

Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA)
1401 Budapest, Pf. 152.

Aki a NORMA kérésének megfelelően segítené az ívek összegyűjtését, az kérem jelezze!

Senkinek sincs megtiltva a csatlakozás a gyűjtéshez! Akár a pártok is megtehetnék! Várjuk őket is! Ahogy az előválasztás kezdeményezésünkhöz is február óta!

Amennyiben segítené a munkát azzal, hogy lakóhelyén Önön keresztül is eljuttathatják a képviselőkhöz a leveleket, kérem írjon egy E-mailt, vagy jelentkezzen online!

A gyűjtők és gyűjtőpontok adatait folyamatosan frissítjük a beérkezett hozzájárulás alapján!

Tovább a gyűjtőpontok oldalra!

 

 

 

Kategória: Egyéb kategória, Közösségépítés | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük