A Balaton nem eladó

🇭🇺 A Balaton nem eladó!Hattyúk

  1. Mondjuk ezt ki végre mi, akik itt élünk! Mi, akiknek a Balaton az ország közös kincse!
  2. 😪 Nem engedheti meg egyetlen jó érzésű magyar ember sem, hogy az ország egyik legnagyobb kincsét néhány pénzsóvár tegye tönkre.
  3. 🤔 Hol vannak ilyenkor a magyar vízügyi szakemberek? Hol vannak a balatoni települések vezetői? Hol vannak a körzetben élők? Hol vannak a nyaranta meggazdagodni akaró vállalkozó tömegek? Hol vannak az itt nyaralni akarók, vagy csak a Balatont messziről szeretők?
  4. 😢 A Balaton törvényt kijátszva, sőt ma már a törvényt magát is átírva teszik tönkre a Balatont, és vesznek saját tulajdonba mindent a rendszer hiénái, miközben az itt élők semmit sem tesznek ellene!
  5. 🤔 Keszthely után most Balatonszemes önkormányzati képviselő testületében van az a téves egyetértés abban, hogy nem a lakosság és az ország érdekében kell nekik cselekedni, hanem egyes hiénák gazdagodásához kell segédkezet nyújtani.
  6. 😪 Ezek a befektetők a fene tudja kinek a pénzén vesznek meg mindent a haszon reményében. Ők aztán nem törődnek az élővilággal, település szerkezettel, öko szisztémával, csak a pénz mozgatja őket.
  7. 🤔 Most legújabban a Vadvirág Kemping tűnik el az ő érdekeiket, és nem a közösség érdekeit szolgáló önkormányzat bűnös segédletével. De a kérdés nem csupán Balatonszemes önkormányzati testületére tartozik.
  8. A Balaton legyen végre közös értékünk, amire mindannyian vigyázunk!
  9. 🇭🇺 A Balaton nem eladó!

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb kategória, Környezetvédelem
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük