Mit kíván a Normális Magyarországért Mozgalom március 15-én

Néhány nap múlva az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc kezdetét ünnepeljük. Március 15. jelkép. Népünk szabadságszeretetét, szabadság utáni vágyát fejezi ki.

Ma, amikor a korabeli magyar radikális ifjakra is emlékezünk, – akik Petőfi Sándorral, Jókai Mórral és Vasvári Pállal az élen elhatározták, hogy maguk szereznek érvényt a sajtószabadságnak – nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy 173 év múltán a XXI. század elején ismét küzdeni kell a sajtó szabadságáért.

Akkor alig néhányan indultak el Landerer Lajos és Heckenast Gusztáv nyomdájához, ahol cenzúra nélkül kinyomtatták az Irinyi József által megfogalmazott 12 pontot, valamint Petőfi lelkesítő költeményét a Nemzeti Dalt.

Ma, a járvány felszálló ágában arra kérünk mindenkit, hogy méltósággal ünnepeljük március 15-ét, és minden megemlékező kokárdát tűzzön az ablakába, ha végre normális Magyarországot szeretne!

A Normális Magyarországért Mozgalom 12 pontja legyen az az alap, ami szerint a normális Magyarország hamarosan felépülhet!

Kérjük, hogy támogassad a 12 pontunkat!

Legyen ez a 12 pont a nemzeti minimum!

Itt írjad alá, ha egyetértesz a 12 pontunkkal!

ALÁÍROM

Kategória: Egyéb kategória, Közlemény, Olvasnivaló | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük