Új, hiteles ellenzéki erő kell!


Márki-Zay Péter magára hagyva az eredményvárón

Ez az ellenzék a közösen, 6 párt által közösen elszenvedett negyedik hatalmas vereség után magára hagyta miniszterelnök jelöltjét, aki rengeteget dolgozott! Ez szégyen! Erre normális demokráciában nincs mentség. Az ellenzéki pártok elitje elgondolkodhatna azon, hogy amikor egy újabb hatalmas pofon után még az általuk írt szabályok szerint lezajlott előválasztáson megválasztott listavezetőjük mellé, mögé sem mernek odaállni, akkor illene lemondania a listás helyeikről. 😢

Csupán Karácsony Gergely és Donáth Anna vállalta fel, hogy az ellenzéki összefogás 6 párt bukása volt és nem az általuk szervezett előválasztáson kiválasztott miniszterelnök jelölt bukása. Nekik jár a tisztelet a továbbiakban is!

A többiek Márki-Zay Péter rengeteg munkáját látványosan megtagadva, őt csupán bűnbaknak próbálják beállítani.

Amit Jakab Péter mondott a saját, külön videó üzenetében, azt normális pártelnök még a vereség és a pártjának széthullása következtében történő lemondása után sem mondhat!

Egy külön bejelentkezésen a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc a teljes saját csapata előtt magyarázza a megmagyarázhatatlant.

Közben a családjával magára hagyja a “kapitányt”. De nem a “kapitány” bukott meg immár negyedik alkalommal, hanem ő, és az a hite, hogy nélküle nincs ellenzék! Az MSZP szétverése ugyan sikerült neki és a Jobbikot is padlóra küldte, de nekünk ettől semmivel sem lett jobb. Sajnos a híveivel újabb kétharmadot hozott össze!

Üdítő, hogy a Momentum és a Párbeszéd elnöke átérezte a helyzet súlyát és vállalta azt amit közösen buktak el, és ha nem is Márki-Zay Pétert közvetlenül támogatva a vereség beismerésekor, de legalább jelen voltak.

Talán velük érdemes belekezdeni egy új ellenzék, és egy normális Magyarország felépítésébe. Legyen a Párbeszéd az új baloldali gyűjtő párt, a Momentum az új liberális néppárt, és az MZP vezetésével alakuló új formáció pedig az új konzervatív néppárt! És ők hárman a Normális Magyarországért Mozgalom és a Mindenki Magyarországa Mozgalom segítségével legyenek jelen minden településen! Akkor talán lesz remény egy normális Magyarországot építeni!

https://fb.watch/cajjCcVO_f

Kategória: Blog, Politics, Vélemény | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük