NORMA KLUB

NORMA Klubok

Ide jutottunk

A közösségeink, ahol azonos eszmék, célok, azonos értékrend vállalását, és kulturális értékekhez tartozást, egyfajta együvé tartozást ki tudnánk fejezni adott célok mentén ma nem léteznek.

Akkor rajtunk a sor, hogy létrehozzuk ezeket a közösségeket!

Miért is?

Mert alulról szerveződő közösségeket építünk, melyek tenni akarnak, hogy legyen végre változás. Egy közösséget, ahol az adott társadalmi, politikai történéseket az egyének meg tudnák vitatni, közös álláspontokat alakítanának ki, legyen az helyi, avagy országos téma.

Mit is kell tenni?

A szándék a fontos, hogy olyan gondolkodási folyamatokat indítsunk el a beszélgetéseinkkel, amely előrevisz, és arra sarkalja a résztvevőket, hogy hogyan és milyen módon tudnánk megvalósítani közös célunkat egy Normális Magyarországot.

Közösségeket kell alakítani olyanokkal, akik hajlandóak gondolataikkal szándékukkal, akaratukkal és tehetségükkel, valamint   tenni akarásukkal segíteni felépíteni egy, a hagyományaink tiszteletére, és az az európai polgári gondolkodás értékrendjének elfogadására alapozott normális Magyarország vízióját.

Hogyan is?

Alapelveinket (értékeinket, és normáinkat) elfogadva akár baráti társaságok összehívásával, adott aktuális témák felvetésével szervezzétek meg a NORMA Klubokban tartott beszélgetéseket.

Helyi témákban az ott lakók tudnak támpontokat nyújtani. Az országos érdeklődést felvető témákban a Normális Magyarországért Mozgalom is javaslatokat tehet. 

A Normális Magyarországért Mozgalom által javasolt témák

Október 13 után

Beszélgetés az önkormányzati választásokról, annak eredményeiről, az ellenzéki pártok szerepéről, az összefogás kudarcáról vagy ahol volt annak sikeréről, ahol nem annak okairól…

A beszélgetések levezetéséhez a NORMA mozgalom honlapjáról letölthető vázlatot biztosítunk. Itt

Együtt lehet! Egyedül soha!