Menü Bezárás

Jelentkezz!

Jelentkezz!

Vagy csatlakozzatok!

Tisztelettel várunk a Normális Magyarországért Egyesület, vagy annak valamely helyi civil társasága tagjai közé!

Amennyiben vezetője, vagy tagja vagy egy civil szervezetnek, akkor a szervezetet várjuk a közös munkához, a Normális Magyarországért Mozgalomban!

A Normális Magyarországért Egyesület célja, hogy Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődésének elősegítése érdekében a választópolgárok együttműködjenek az állami, gazdasági, civil és pártpolitikai szervezetekkel. Támogassák a civilek részvételét és érdekérvényesítő tevékenységét az állami és önkormányzati döntéshozatali munkában. Legyenek készek szervező, felvilágosító, oktató munkát végezni ennek érdekében. Önkéntes alapon járuljanak hozzá a helyi- és országos politikai döntéshozatal munkájához, elősegítve annak versenyképes, demokratikus és korrupció mentes működését.

Mindezen feladatok mielőbbi, sikeres végrehajtásához az egyesület alapító tagjai kezdeményezik, hogy a céljaikkal egyetértő polgárok vállaljanak tagságot az egyesületben, vagy annak valamely civil társaságában. Közösen, a lehető legtöbb településen hozzanak létre saját civil társaságot, amelyek a helyi ügyek alakításának fontos közösségei lehetnek!

Találjuk ki együtt a normális Magyarországot!

A közös cselekvés érdekében indítottuk el kezdeményezésünket, a Normális Magyarországért Mozgalmat.

Más civil szervezetekkel, pártokkal és mozgalmakkal összefogva, közösen dolgozzunk a Normális Magyarországért Mozgalom keretében, és hozzuk létre a normális Magyarországot!

Amennyiben a céljainkkal egyetértesz, és azokat támogatni szeretnéd, az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezz hozzánk!

Örömmel várunk az egyesület és valamelyik helyi civil társaság tagjai sorában!

De egyénileg, vagy egy szervezetet képviselve itt csatlakozz  a Normális Magyarországért Mozgalomhoz!

Add meg a települést, és rövid üzenetet is küldhetsz!
Adatainak megadása online jelentkezés a Normális Magyarországért Egyesület, illetve helyi civil társasága tagjának. A megfelelő kiválasztása után az egyesület elnökségének továbbításra kerül, és adatait a tagság nyilvántartására használja fel az egyesület!