Csatlakozz!

Csatlakozz a mozgalomhoz!

A Mozgalom célja, hogy Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődésének elősegítése érdekében  a választópolgárok együttműködjenek az állami, gazdasági, civil és pártpolitikai szervezetekkel. Támogassák a civilek részvételét és érdekérvényesítő tevékenységét az állami és önkormányzati döntéshozatali munkában. Legyenek készek szervező, felvilágosító, oktató munkát végezni ennek érdekében. Önkéntes alapon járuljanak hozzá a helyi- és országos politikai döntéshozatal munkájához, elősegítve a versenyképes, demokratikus, korrupció mentes működést.

Mindezen feladatok mielőbbi, sikeres végrehajtásához a mozgalom alapító tagjai kezdeményezik, hogy a céljaikkal egyetértő polgárok csatlakozzanak a “Fehérvári Nyilatkozat” kezdeményezésükhöz, és a mozgalomhoz! Közösen, a lehető legtöbb településen hozzanak létre saját civil klubot, csoportot, társaságot, egyesületet, melyek a helyi ügyek alakításának fontos közösségei lehetnek!

Találjuk ki együtt a normális Magyarországot!

Amennyiben a céljainkkal egyetértesz, és azokat támogatni szeretnéd, az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezz hozzánk! Örömmel várunk a mozgalomban, és valamelyik civil társaságunkban!

Online csatlakozás a mozgalomhoz
Természetes személyek és szervezetek egyaránt itt csatlakozhatnak a Normális Magyarországért Mozgalomhoz!
A megfelelőt kell jelölni!
Csak szervezet esetén kell kitölteni!
Lakcím, vagy székhely!
Kérdés, vagy javaslat beküldése.