Menü Bezárás

Jelentkezz!

Jelentkezz!

Tisztelettel várunk a Normális Magyarországért Egyesület, vagy annak valamely helyi civil társasága tagjai közé!

A Normális Magyarországért Egyesület célja, hogy Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődésének elősegítése érdekében a választópolgárok együttműködjenek az állami, gazdasági, civil és pártpolitikai szervezetekkel. Támogassák a civilek részvételét és érdekérvényesítő tevékenységét az állami és önkormányzati döntéshozatali munkában. Legyenek készek szervező, felvilágosító, oktató munkát végezni ennek érdekében. Önkéntes alapon járuljanak hozzá a helyi- és országos politikai döntéshozatal munkájához, elősegítve annak versenyképes, demokratikus és korrupció mentes működését.

Mindezen feladatok mielőbbi, sikeres végrehajtásához az egyesület alapító tagjai kezdeményezik, hogy a céljaikkal egyetértő polgárok vállaljanak tagságot az egyesületben, vagy annak valamely civil társaságában. Közösen, a lehető legtöbb településen hozzanak létre saját civil társaságot, amelyek a helyi ügyek alakításának fontos közösségei lehetnek!

Találjuk ki együtt a normális Magyarországot!

 

Amennyiben a céljainkkal egyetértesz, és azokat támogatni szeretnéd,

az alábbi űrlapot kitöltve jelentkezz hozzánk!

Örömmel várunk az egyesület és valamelyik helyi civil társaság tagjai sorában!

Add meg a települést, és rövid üzenetet is küldhetsz!
Adatainak megadása online jelentkezés a Normális Magyarországért Egyesület, illetve helyi civil társasága tagjának. A megfelelő kiválasztása után az egyesület elnökségének továbbításra kerül, és adatait a tagság nyilvántartására használja fel az egyesület!


NORMA

A közös cselekvés érdekében indítottuk el kezdeményezésünket,

a Normális Magyarországért Mozgalmat.

Célunk, hogy más civil szervezetekkel, pártokkal és mozgalmakkal összefogva, közösen dolgozzunk a Normális Magyarországért Mozgalom keretében, és hozzuk létre a normális Magyarországot!

Egyénileg természetes személyként, vagy egy szervezet képviseletében

itt csatlakozz

a Normális Magyarországért Mozgalomhoz!