Miért kell minden körzetben előválasztás?

Kezdőlap Fórumok Ellenzéki előválasztás 2022. Miért kell minden körzetben előválasztás?

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #6277
  But Sándor
  Adminisztrátor

  Teljes összellenzéki összefogás nélkül marad a NER amíg jónak látja. Ne vegye el senki annak reményét, hogy 2022-ben lebontható a NER! Ehhez viszont előválasztást kell szervezni minden körzetben, és mindenkit oda kell engedni. Párbeszéd kell. De nem csak hat párt között, hanem azokkal is, akiket most semmibe vesz a hatpárti szimpatizánsok sokasága, miközben nem érti, hogy másoknak is vannak jogai, és még elvei is egy demokráciában, s velük együtt lehet csak sikeres minden akció.
  Sajnálatos, hogy a borsodi időközi választás alkalmával már megmutatta hat párt, hogy nem akar előválasztást. De mi akarunk, és el is fogjuk érni, mert normális Magyarországon szeretnénk élni.
  Újabb bizonyíték a hatpárti butaságra, hogy egy mások által kezdeményezett akciót a saját céljaikra kívánnak csupán használni, és a NER hazug konzultációja helyébe nem a közös fellépést erősítő üzeneteket küldenek, hanem a maguk pártérdekei szerint döntenek.
  Felháborító, amit a magukat “egyetlen ellenzékinek” mondó pártok művelnek. Előbb a Momentum, most a DK használja fel, igaz nagyon rosszul, a saját pártépítés érdekében azoknak az embereknek a drága munkáját, akik abból a meggyőződésből adták le az íveket a pártok irodáiban és esetlegesen működtetett pultjaiknál, hogy azt eljuttatják az akció kezdeményezőihez, Bernadett Szél, és Hadházy Ákos független képviselőkhöz, hogy aztán egy közös döntés eredményeként jelezhessük, hogy sokan vagyunk a NER hazugságai ellen. Mára kiderült ez a jelenlegi hatpárti ellenzék képtelen felfogni, hogy nem csak ők az ellenzék!

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.