Alternatívát nyújtunk a Fejér megye 02. OEVK előválasztáson

But Sándor: „Alternatívát szeretnék nyújtani a normális Magyarországot akaró polgárok számára”

But Sándor nyugállományú honvéd ezredes, az ÚVNP képviselőjelöltje az alternatíva a Fejér megyei 02. számú OEVK. előválasztáson.

But Sándor a Normális Magyarországért Egyesület elnöke és a Normális Magyarországért Mozgalom egyik vezetője. Számos, főleg a honvédelem ügyéhez kötődő civil szervezet tagja és vezetője. 1998. óta aktív tagja a város közéletének civil szervezetekben végzett tevékenysége által. A 2000-es években a helyi Civil Érdekegyeztető Fórum egyik kezdemenyézője, majd a kistérség civil delegáltja annak megszüntetéséig.

2014-től 2018-ig az Együtt színeiben, majd 2019-ig függetlenként képviselte Fehérvár és a fehérvári polgárok érdekeit Székesfehérvár MJV közgyűlésében.

A 2017-ben alapított Normális Magyarországért Egyesület célja és világról alkotott képe leginkább az Új Világ Néppárt programjában köszön vissza, ezért örömmel fogadta el a szakmaiság fontosságát hangsúlyozó és Dr. Pálinkás József akadémikus vezette párt támogatását az előválasztáson, ahol alternatívát kíván nyújtani a gyűlölködést elutasító, a szakmai hozzáértést előtérbe helyező, normális Magyarországot akaró polgárok számára azzal, hogy részt vesz az előválasztáson.

Az előválasztás lényege éppen az lett volna, hogy a sok jó jelölt közül a nép válassza ki a legtámogatottabb közös jelöltet. Ez sajnos sérülni látszik, és mivel egy előválasztási jelölt esetén nem beszélhetünk választásról, ezért minden intrika ellenére kitart jelöltsége mellett, hogy legyen alternatíva. Olyan alternatíva, amely képes lehet a rendkívül beágyazott fideszes jelölttel szemben is meglepetést okozni a normális országot akaró polgárok segítségével.

*****

SZEPTEMBER 18-26. KÖZÖTT SZAVAZZON ÖN IS AZ ELŐVÁLASZTÁSON!

Képviseljék azok a jelöltek 2022-ben az ellenzéket, akiknek bízunk a munkájában, és támogassuk őket már most, hogy helyreálljon Magyarország demokratikus értékrendje, és közösen leváltsuk azt a kormányt, amely csúfot űz saját állampolgáraiból!

HOGYAN LEHET SZAVAZNI?

Az előválasztáson egyaránt lehet szavazni személyesen, az egyes választókerületek kijelölt választási pontjainál, továbbá az interneten is. A sátrak szeptember 18-26. között jellemzően reggel 8:00-tól este 18:00 óráig lesznek nyitva, de több helyen lehet ettől eltérő nyitvartás is, ezért érdemes figyelemmel kísérni a saját választókörzet információit.

A voksoláshoz egy lakcímkártyára és egy érvényes fényképes igazolványra lesz szükség (személyi, útlevél, jogosítvány.)

A szeptember 18-26. között zajló előválasztással kapcsolatban – beleértve az egyes kerületekre vonatkozó választási pontokat, a külföldről történő szavazást és az online regisztrációt – az elovalasztas2021.hu weboldalon lehet tájékozódni.

Kategória: Előválasztás, Fehérvár hírei, Vélemény | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük