Online fórum minden kedden este fél hétkor!

Előválasztást akarunk minden körzetben, és mindenkit oda kell engedni!

A Normális Magyarországért Mozgalom szerint előválasztást kell szervezni, a “több X-es” szavazás módszerével, minden körzetben, és mindenkit oda kell engedni.

A legfontosabb a 106 közös jelölt kiválasztása, mert azzal kétharmados győzelem is elérhető.

Minden előválasztást érintő kérdésről hetente online meetingen beszélgetünk annak megvalósulásáig.

Várjuk mindazokat, akik az előválasztás megszervezésében segítséget tudnak nyújtani, és azokat is, akik jelöltként vennének részt az előválasztáson!

A beszélgetéshez kedden 18.20 órától tud kapcsolódni az alábbi linkre kattintva.

https://meet.google.com/zmi-days-izz

Kérjük, hogy mikrofonját csak akkor kapcsolja be, ha jelezte, hogy szeretne kérdezni, vagy hozzászólni, és megkapta a szót.

A beszélgetés moderált, azonban mindenki számára hozzáférhető a kérdezés és véleményformálás.

Igyekszünk olyan személyeket meghívni, akik segítségével az ellenzéki előválasztást minden körzetben meg tudjuk szervezni.

Szavazás a “több X”-es (egyéni, kislistás) szavazás módszerével.

Az átszavazási hajlandóságot úgy mérhetjük, hogy az előválasztás résztvevője minden olyan jelölt neve mellé odateszi az X-et, amelyjelöltet közös jelöltként elfogad, és a 22-es választáson megválaszt.

A “több X-es” szavazás módszerét alkalmazva elérhető, hogy az nyerjen előválasztást, aki a legtöbb szavazatra számíthat, és ne az, akinek lelkes tábora van, de rengetegen elutasítják!

Ma már azonban többet akarunk, mint ezen módszer elfogadása. Ma már azt is tudni akarjuk, kik segítenének az előválasztáson aktivistaként minden körzetben! És azt is fel kívánjuk mérni, melyik körzetben kik szeretnének jelöltek lenni!

Kapcsolódjon be mindenki a kedd esténként zajló online beszélgetésbe, hogy 2022-ben valóban változás lehessen!

Szeretnénk, ha minden körzetben lennének jelöltjeink, és olyan aktivistáink, akik segíteni tudnak az előválasztás sikeres lebonyolítása érdekében. Amennyiben valaki vállalni tudja a jelöltséget, vagy szervezete, esetleg saját maga csatlakozni szeretne hozzánk, az jelentkezzen!

A megfelelőt kell jelölni!
Csak szervezet esetén kell kitölteni!
Lakcím, vagy székhely!
Kérdés, vagy javaslat beküldése.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük