Közös gondolkodásra hívunk!

A Normális Magyarországért Mozgalom egyik fontos feladata és célja, hogy minden normális országot akaró embert, és szervezetet közös gondolkodásra és cselekvésre ösztönözzön.

Ebbe az is beletartozik, hogy a Normális Magyarországért Mozgalom a Fekete Győr András által adott interjúban említett közös politikai közösséggel, Gémesi György pártjával, az Új Kezdet, és Pálinkásék új, konzervatív értelmiségi mozgalmával, valamint minden párttal és mozgalommal fórum jellegű együttműködésre törekszik!

Szerintünk a 2022. évi országgyűlési képviselő választásra egy olyan választási pártot kell felépíteni, amelyben a konzervatív, a liberális, a szociáldemokrata és a zöld értékeket képviselő erők által megnevezett személyek egyaránt meghatározó szerepet töltenek be. Ennek megteremtését az önkormányzati választás lezárását követően azonnal meg kell kezdeni!

Az általunk javasolt együttműködés során azonban minden pártnak és mozgalomnak konstruktívnak és nem a saját önös érdekeit érvényesítőnek kell lennie!

Közös jelöltekkel, és listákkal lebontható a NER! Azonban a közös jelölteket nem a pártok által vélt erőviszonyok, hanem valódi támogatottság mérésére alkalmas módon, egy előválasztás lebonyolításával kell végrehajtani!

A sikeres választást követően, a legfontosabb törvények módosításáról szóló döntések meghozatala után ismét plurális társadalom építhető. Az első szakértői kormányt akár már a második évben koalíciós kormány válthatja fel!

Tegyél érte te is, és követeljed az előválasztás megszervezését!

Ezáltal létrejöhet a normális Magyarország!

 

Kategória: Államigazgatás, Közösségépítés, Vélemény | A közvetlen link.

1 Responses to Közös gondolkodásra hívunk!

  1. Visszajelzés: Ellenzéki “Kerekasztal” – Normális Magyarországért Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük